Over mij

Hallo,

 

Van harte wil Corné van Oers zich aan u voorstellen. Zijn passie voor leren en ontwikkelen zat er al vroeg in. Inmiddels kan hij bouwen op een ruime ervaring van meer dan 30 jaar als leraar, schoolleider en adviseur met name in het primair onderwijs. Zijn expertise heeft zich vooral praktisch en ook theoretisch gevormd. Hij werkte binnen een breed palet aan scholen en onderwijsorganisaties om zelf de diversiteit in leervormen te ervaren. Zijn expertise is met name gericht op gedrag en gedragsverandering zowel individueel als binnen een organisatie. Hij weet hierbij mensen te inspireren en te raken in hun onderwijsziel.

Verder is Corné te bestempelen als een onderwijspionier en-vernieuwer die bruggen bouwt tussen het reguliere onderwijs en hedendaagse vernieuwingsstromingen. Zijn ideeën en denkbeelden over het nieuwe leren en organiseren heeft hij met succes toegepast binnen traditionele, reguliere basisscholen. De mens staat hierin altijd centraal in zijn/haar behoeften!

Met Hartspiratie – leven en werken vanuit je hart wil hij professionals en ook leerlingen helpen hoe zelf vanuit eigenaarschap vorm en inhoud te geven aan educatie op maat. De leraar voor de groep maakt het verschil! Hij heeft zijn focus gezet op het ontwikkelen van leiderschap en eigenaarschap. Het is zijn visie onderwijsprofessionals te leren hoe je zelf je werk succesvol, met passie en werkvreugde kunt vormgeven. Dan ben jij hét voorbeeld voor (jonge) kinderen hoe op te groeien tot zelfbewuste, ondernemende mensen die zelf vorm kunnen geven aan hun leren en leven.

Dat is toch prachtig!

 

Zijn missie:

 

Hoe klanten en collega’s Corné zien:

• hij is ambitieus, inspirerend en open minded
• hij heeft een krachtige missie en heldere visie
• hij gelooft in mensen en zet ze in hun kracht
• hij ziet leraren als mens
• hij weet feilloos door illusies heen te prikken
• hij gaat lastige situaties niet uit de weg
• hij is sensitief en een openend hartenmens
• hij geeft je ruimte en vertrouwen in woord en daad
• hij heeft ruime praktische ervaring en kent het vak van leraar, IB-er en schoolleider

 

Zijn kracht als coach en adviseur:

Corné investeert in wederzijds vertrouwen, transparantie en een eerlijke, open relatie. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen en wat hen drijft. Zijn benadering kan direct en toch speels zijn. In het persoonlijke contact zoekt hij diepgang waardoor snel de kern wordt geraakt.

 

Kernwoorden als coach zijn:

 

Maak hier vrijblijvend een afspraak voor een verdere kennismaking!