Disclaimer

Algemeen

Hartspiratie, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20164699, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.hartspiratie.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Hartspiratie streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Hartspiratie aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Hartspiratie niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Hartspiratie heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in coaching naar eigenaarschap in het onderwijs te informeren over de bijdrage die de aangeboden diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan professionele ontwikkeling en welbevinden met name van leraren en leerlingen.

Daarnaast worden deze geïnteresseerden op de hoogte gesteld van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen in relatie tot onderwijsvernieuwing en-ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Hartspiratie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Advisering bij persoonlijke ontwikkeling

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Hartspiratie publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@hartspiratie.nl