KIES VERSTANDIG! WAAR GA JIJ ALS LERAAR NU JE ENERGIE IN STOPPEN?

Ik kan het niet mooier maken: ‘het onderwijssysteem zoals we dit gekend hebben is dood!’. We zitten nu in een fase waarin we het nog niet kunnen geloven en het nog niet tot ons doordringt. De artsen hebben het overlijden al bevestigd!
Het is heel gewoon om na een overlijden in eerste instantie door te gaan met hoe je het altijd hebt gedaan. Je zet nog steeds 5 bordjes op tafel, terwijl je nu nog maar met 4 bent.
Besef dus dat we met elkaar in een fase van rouw zitten, waarin de eerste fase er een is om tot bewustzijn te komen, tot ons door te laten dringen wat er echt aan de hand is. Pas als de volle omvang van wat er is tot ons doordringt, dan pas zullen we met elkaar in onze emoties terecht komen. Boosheid, ongeloof, angst, verdriet, ontkenning, enzovoort. Al deze gevoelens zullen komende tijd de revue gaan passeren. Pas door die fase heen zullen we stap voor stap weer de kracht in onszelf gaan voelen dat we verder moeten en ook willen om als een feniks van daaruit het nieuwe onderwijs met elkaar te gaan vormgeven. We staan dus aan de vooravond van een lange weg waar we doorheen zullen moeten gaan. Het kan niet anders, omdat de dood al is ingetreden!
Behoefte om hierover uit te wisselen: info@hartspiratie.nl