Ontvang gratis een uniek e-book en laat je inspireren jouw gedroomde visie te creëren.

Onderwijs is niet meer wat het was. Het voorjaar van 2020 heeft laten zien dat de wereld klaar is voor meer mensgericht onderwijs geïntegreerd in het dagelijks leven.

Leer hoe je als leraar regisseur kunt zijn en van hoge waarde in ontwikkeling van kinderen?

Als je je naam en email doorgeeft, ontvang je gratis een uniek e-book. Bovendien ontvang je ook het maandelijks ‘HartspiratieNIEUWs’  met up-to-date nieuwtjes over onderwijsvernieuwing.

De e-books zullen je helpen je eigen fundament naar succes te creëren, je ogen verder openen én …..

N

je fundament in je werk als leraar verstevigen en focus te houden

N

vergaande nieuwe inzichten bieden over hoe leren echt in elkaar zit

N

je helpen je nieuwe nieuwe waarden, missie en visie te formuleren

N

je proces ondersteunen met praktische reflectievragen en opdrachten.

Graag deel ik mijn expertise

Ik geloof in eigenaarschap en in eigen autonomie van leraren. Dat is waarom ik dit e-book samengesteld heb. Het geeft een heldere leidraad aan de hand waarvan je als leraar stap voor stap  jouw eigen waarden, missie en visie formuleert en deze ook gaat realiseren. Het geeft je een zeer krachtige basis en focus in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Deze aanpak is binnen mijn coachingstrajecten al in veel situaties heel succesvol gebleken.

Ik wens jou toe dat je in je kracht staat en het onderwijs dat jij voor ogen hebt met plezier kunt realiseren op een gestructureerde en duidelijke manier. Be the change you wish to see in education! Als jij verandert, verandert alles om je heen. Dus waar kies jij voor?

De stappen in het e-book vormen de kern van het coachingsprogramma waarin ik leraren in 90 dagen een totale transformatie help maken. Ik help je de dingen voor elkaar te krijgen die voorheen niet haalbaar leken. Ik help je krachtig in je eigen basis te komen en van daaruit je doelen met succes te realiseren. Je krijgt de sleutels in handen hoe je ook in de toekomst je eigen succes kunt creëren. Je werk was nog nooit zo leuk, inspirerend en waardevol.

Ervaringen van mensen met het e-book

Het e-book biedt ongelofelijk veel informatie. Door de inspirerende en kleurrijke vormgeving nodigt het me enorm uit. Ik ga er wel voor mezelf de kernpunten uit halen waar ik zelf iets mee wil.

Anoniem

Alleen al de reflectievragen helpen me om echt na te denken hoe ik in elkaar zit en hoe ik tegen alles aankijk.

Zeer waardevol en praktisch! Ik ben benieuwd wat het me gaat brengen.

leraar basisonderwijs

Tilburg